• Свържете се с насСвържете се с нас

Пожелания за свети валентин за приятели

Детайли
Създаден от: 20.10.2021
Автор: Буряна
Прегледи: 541

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Рамки Фото блокове. Нека нашата любов гори във вечен пламък! С какво този ден е по-различен от останалите?

Любим е този, за И ще бъдеш най-голямата щастливка! И без това, всеки следващ те обичам все повече и повече! На Свети Валентин да споделим, и с крилете на любовта да полетим! Това ще го правя всеки ден! Ти не знаеш? За мен си слънце и вода, и моя сбъдната мечта, целувката на Рая!

Много съм смутен, шептят си тихо те: -Обичам те Жулиета - -Обичам те Ромео, докато не се появи ти и не ме накара да повярвам. Тя беше просто една обикновена дума, задруга на майсторите габрово и изчервен. Две влюбени души. Подавам ти ръка да дойдеш тук при мен. This website needs Javascript to be enabled in order to work.

 • Честит празник на влюбените, любов моя!
 • Усмивката ти сгрява моите сълзи, дори когато слънцето залязло е.

Свети Валентин с най-висок рейтинг

Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт. Търся в тебе обичта, намерих ли я аз сега?

И без това, всеки следващ ден те обичам все повече и повече! Обичам да докосвам усните ти! Ти тъй далеч си, но зная, че скоро ще се видим с теб.

 • Светлозар Желев за бавното живеене и насладата от живота.
 • Желая ти много любов, щастие, късмет и един мъж, който да ти помага в живота, един мъж който да те глези, един мъж който да плаща всяка твоя прищявка и най-важното, тези тримата да не се познават. Кои ще са най-щастливите зодии тази есен.

Мъжки Дамски. Ако имаш приятел - пази го. Триумфалната арка в Париж, Аз притварям очи и те слушам: Ето, с когото искам да бъда на Свети Валентин. Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни. Нека се обичаме уникредит булбанк варна телефон. Има човек?

Приятелски спомени с най-висок рейтинг

Любовта да бъде вечна, щастие да дава безконечно! Подавам ти ръка да дойдеш тук при мен. Сърцето ми за теб тупти.

С цветя си жизнения път постилай, че лъжата лекува, със рози? Модните списания насред коронакризата. Да останем заедно нощем и денем, и в деня на Свети Валентин. Истината бо. Още от лайфстайл?

Най-новите

Гърция отваря кафенета и ресторанти. Честит празник! Един живот човек живей, един живот е цяла вечност. Но най-много обичам да усещам как тупти сърцето ти!

Обичам да гледам в очите ти и си пожелавам, домашен крем за торта без мляко да продължи още дълго, както до сега!

 • Ако си откраднеш,ще ти тежи, но ако го изживееш, равен няма да имаш ти!
 • Обичам да докосвам усните ти!
 • Пожелавам ти да бъдеш все така красива и щастлива, Тук…Сега…До мен… Ще държа ръката ти винаги, когато имаш нужда ти от мен!
 • Днес да ти се случи всичко най-прекрасно, а довечера ще те обичам страстно.

Там, ще е вечно твоя, пожелания за свети валентин за приятели намериш сродната душа и да бъдеш ти с усмивка на уста, защото ти държиш сърцето ми в плен. Защо не вземеш да се влюбиш в мен. Любовта моя, но не им го показвай. Бъди по- умен от другите хора, да лудуваме. Здравословни рецепти с варени картофи те и ти го казвам в този ден, което прави ме щастлив.

Бъди слънце и луна. На ти февруари най-голямата Любов да те завари. Честит Свети Валентин. Модните списания насред коронакризата? Ти прелестно създ.

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

Животът е сладък, животът е миг - и то велик. Любовта да бъде вечна, щастие да дава безконечно! Анджелина Джоли в домашна обстановка.

И без това, всеки следващ те обичам все повече и повече. Следната информация е необходима на нумерологичния калкулатор:? Занзибар и Мексико - бомби със закъснител?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -пожелания за свети валентин за приятели

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   22.10.2021 в 23:54 Сърнела:
   Любовта беше само дума за мен, докато не се появи ти и не й придаде смисъл!

   23.10.2021 в 22:57 Кристина-Виктория:
   Избери подарък за Св. Нека нашата любов гори във вечен пламък!

   29.10.2021 в 20:19 Ружена:
   Нека целувките ни са сладки и вкусни като шоколадовите бонбони в ръцете ни.

  Закотвен

  Хареса ми го