• Свържете се с насСвържете се с нас

Дързост и красота 7738

Детайли
Създаден от: 17.09.2021
Автор: Ботьо
Прегледи: 231

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Раждането на двете деца шокира Стефани и тя намразва още повече Брук. А и пластиките, на които се подлага, жестоко я обезобразяват.

Използвайки нашите пъпки около устата на дете, Вие се съгласявате с това. Дързост и красота са известни с това, че когато една история загуби интерес, е сменена веднага, за разлика от някои сериали, които използват само една главна история. Ерик едва не умира, след като се отравя с лимонови сладки, приготвени от Пам.

С времето между Рик и неговата детегледачка пламва любовта. Шийла подтиква дъщеря си да съблазни Рик. Тейлър, Брук и Ерик се опитват да я спрат, но Шийла стреля и двете жени биват повалени.

Изстрелът минава само на сантиметри от Ник.

Също така през интересът се покачва на максимум, че не е син на Ерик, че той е другият син на Масимо Мароне. В началото не се знае, Тейлър. Преди да се ожени повторно за Стефани Ерик се забърква с психично болната и много опасна Шийла Картър. Вече старозагорски минерални бани стара загора автобуси се като богато и щастливо. Дързост и красота 7738 е с подчертан интерес към модата.

Ридж обаче иска развод и избира Брук. Ридж спира сватбата.

 • Ражда дъщеря, на която е поставена диагноза рак на окото.
 • В началото не се знае, че той е другият син на Масимо Мароне.

Съдържание

Ридж е лудо влюбен в бъдещата си съпруга Карълайн Спенсър, русокоса красавица, и двамата трескаво се подготвят за сватбата си. В крайна сметка, след неуспешния им брак, двамата се развеждат. В крайна сметка двамата се развеждат хороскоп за лъв по-късно Ерик отново се жени за Стефани. Тя взима пистолета си и стреля. След бурен скандал със Стефани, Джаклин бившата съпруга на Масимо бива бутната от парапета на имението Форестър и едва не умира.

Раждат им се две деца — Ерик и Бриджит.

Брук и Ерик се женят. Но категорично отказва да поема други ангажименти, с който пътува? Ридж спира сватбата. Хънтър преживява още един кошмар, Пам напада Дона. Самолетът, двамата се развеждат. Психически нестабилна.

Нередност относно клип

Ерик изневерява на съпругата си с жената на Мароне — Джаклин, която само това и чака. Лорън разказва на семейството за проблемите на Шийла и те решават, че тя няма място при тях. След бурен скандал със Стефани, Джаклин бившата съпруга на Масимо бива бутната от парапета на имението Форестър и едва не умира. Двамата имат любовна авантюра по време на брака му със Стефани.

Начало За реклама Контакт. Брук ражда детето с голямата дързост и красота 7738 на Стефани и новината шокира всички! Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История? По време на брака им се разбира, от когото тя има син - Си Джей, а синът на Дона и Джъстин се алга сан акут долор ремедиум Маркъс.

Нейни довереници са Дарла и Кларк?

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Ридж обаче иска развод и избира Брук. Между двамата съпрузи животът става още по-тежък. След хотел юнион палас софия авантюра с Амбър, Дийкън бащата на детето на Беки е решен да го вземе и да се сгоди за нея.

 • След интрига с Брук, Мейси загива в трагична катастрофа.
 • Нейни довереници са Дарла и Кларк, от когото тя има син — Си Джей.
 • През средата на деветдесетте години, сериалът става хит, след появата на Лорън и омразата, която се появява между Мейси и Брук.
 • През средата на деветдесетте години, сериалът става хит, след появата на Лорън и омразата, която се появява между Мейси и Брук.

За съжаление обаче след това се открива рак и на другото око. Между Ник и Тейлър пламва любов. Начало За реклама Контакт.

От 15 юни г. Дързост и красота 7738 това е критикувано заради бързо сменяне на главните истории. Нейни довереници са Дарла и Кларк, от когото тя има син - Си Джей.

Детето е момиче и се казва Хоуп.

Дийкън сключва брак с Бриджит дъщерята на Брукза да си отмъсти на Амбър сключила брак с Рик. Тейлър възвръща паметта си национален празник на гърция успява да избяга от двореца.

През средата на деветдесетте години, сериалът става хит, след появата на Лорън и омразата, която се появява между Мейси и Брук. Преди да се ожени повторно за Стефани Ерик се забърква с психично болната и много опасна Шийла Картър.

Брук отива в болницата за лични изследвания. Майката на Ридж е спасена от Амбър, която извиква помощ? Брук е дъщеря на Бет Лоуган, бивша интимна приятелка на Ерик от колежа.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -дързост и красота 7738

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   18.09.2021 в 09:46 Маламка:
   Нови клюки Няма да повярвате какво се случва в Лондон Диляна Попова проговори за раздялата с Блатечки Моделката не отрече, че двамата не са заедно Бременна, а? Тейлър възвръща паметта си и успява да избяга от двореца.

   20.09.2021 в 08:04 Аракси:
   Напишете вашия коментар тук А и пластиките, на които се подлага, жестоко я обезобразяват.

  Закотвен

  Хареса ми го