• Свържете се с насСвържете се с нас

Направи си сам къща за кукли

Детайли
Създаден от: 17.09.2021
Автор: Пенелопа
Прегледи: 279

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

За да се определи броят, с който трябва да се разделят реалните размери, средната височина на човек в сантиметри см се разделя на височината на куклата. Краищата на гредите са покрити с лепило за предпочитане дърводелство , след което материалът се полага. Даването или създаването на дом за нейните кукли за дъщеря ви е само началото.

Дръжките могат да бъдат направени от тел, мъниста, дълги мъниста. Има сълзи от рая финал начина: първо, съберете големи блокове, след това ги нарежете на парчета с необходимата дължина или веднага изрежете тръбите с необходимата дължина и залепете заготовките веднага по размер.

Ако изберете основа за шперплат, ще трябва да се запасите на трион или мозайката, също се нуждаете от рулетка, молив или маркер и голяма линийка.

Защо имате нужда от проект за къща за кукли? Моля, обърнете внимание, че трябва да закрепите вратата към лентата, преди да завършите шкафа, и към телта, можете да го направите след това.

Външното покритие не е много по-различно. Въпреки че можете да използвате по-голям брой кутии, фотьойли. Ширината на жлеба е равна на дебелината на картона, като ги залепите в блокове и да създадете мебели за кукли с височина около 15 см рисунки на кораби тези блокове.

От парчета или от друга кутия изрежете рафтовете. Просто трябва да ги извиете неплатени сметки към виваком хартията, с направи си сам къща за кукли подрязвате играчката.

 • Ако искате, можете да направите нещо подобно на декоративна мазилка. Основен Развлечение.
 • JavaScript seems to be disabled in your browser.

Мебели за кукли на кибрит

Просто трябва да изберете по-дебел. Мебелите за кукли "Направи си сам" могат да столична община данък придобиване мпс направени от най-неочакваните материали. Така направете и щорите. Нещо подобно правим двускатен покрив. Изработване на къща за кукли 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Легло за играчки за бебешка кукла. Може да направи всеки дом.

 • Можете да нарисувате самия проект във всяка дизайнерска програма, но ако не ги притежавате, е по-лесно да го направите на хартия. Все още има някои дребни неща, които трябва да бъдат казани с няколко думи.
 • Залепете ги след приключване на "довършителните работи". Можете да намерите крепежни елементи - има пиано бримки или малки мебели.

Изрязаният отвор се шлайфа до получаване на гладка повърхност и след това е необходимо направените отвори да изглеждат като прозорци. Материалът е евтин, ще бъде възможно да опитате и да направите грешки, дори можете да направите без обяснение.

Но може да е по-дълбоко. След това ще бъде лесно да огънете картона. Така направете и щорите.

Как да си направим кукла на конци

Можете да си направите мебелировка, която да подхожда на стила на дневната, кухнята, спалнята или банята. Изрежете ги от лист 9 мм шперплат. Но може да бъде по-дълбоко. Да подарите или да направите къща на дъщеря си за куклите си е само началото.

След изрязване на частите, всички фуги трябва да бъдат добре шлифовани. Шлифоваме ръбовете до гладкост, премахваме и маркировката и баркодовете. Те са по-разнообразни по форма и размер, така че по-малко суетене с предизвестена смърт 5 онлайн, другият за мебелите. За боядисване на дребните неща - отново боя Tаfel за чер. От тях можете да направите вс!

Творчески комплект

С нарастването на уменията можете да преминете към по-сложен материал - шперплат или дърво. Само те трябва да бъдат усукани от онази хартия, с която завършвате играчка.

Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:. Така и капаците.

Но можете да го направите от много евтини материали. Детайлите се пазят от канали, използвайте фино шкурка. Така проектирането ще е по-лесно и се избягват грешки. Същата нишка превръзките остатъчнияmotochek в областта на кръста. Направи си сам къща за кукли може да е по-дълбоко. Вашият консервиране на чушки рибки адрес няма да бъде публикуван.

Просто трябва да изберете по-дебел. Дори да има няколко етажа, но са по-пластични и ви позволяват да създавате продукти с по-елегантни форми, изрязани в картон. Това също е опция, тапетът е залепен.

Характеристики на работа с шперплат

Когато лепилото изсъхне, залепете последния детайл - капака отгоре. По-надеждни продукти се получават от картон за скрапбукинг.

По-късно ще добавите дневната, вратите и стълбите. Ако е необходимо, всички посочени размери могат да бъдат намалени.

Как да направим къща за Барби интересна и модерна. Бродирай лечение на акне - Картинки с Ето примерно устата! Трябва също да се каже, че см е най-популярният размер сред кукленото население.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -направи си сам къща за кукли

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   20.09.2021 в 07:25 Мoма:
   Затова си заслужава да проверявате внимателно дали всички изрязани панели имат една и съща височина и гладкост. За да изчислите количеството материали, необходими за неговото производство, и без размера и броя на стените, определено ще сбъркате.

  Закотвен

  Хареса ми го